Automobilių lizingas dirbantiems užsienyje – ar tikrai tai įmanoma?

Esate Lietuvos pilietis, bet dirbate užsienyje ir pajamas gaunate iš tos šalies darbdavio? Matyt susiduriate su problema norėdami įsigyti automobilį išsimokėtinai svetimoje valstybėje. Bet tai nėra problema, nes jau dabar galite pasinaudoti automobilių lizingas dirbantiems užsienyje paslauga. Jums nebus privalomas KASKO draudimas, galėsite keliauti su savo pasirinkti civilinės atsakomybės draudimu. Jums nėra būtina būti Lietuvoje norint sužinoti apie savo galimybę finansavimui gauti. O automobiliai išsimokėtinai dirbantiems užsienyje su bloga kredito istorija taip pat yra realus variantas. Bet būkite pasiryžę mokėti didesnes nei įprasta mėnesines įmokas. Be abejo jūs visada turite teisę grąžinti finansuojamą sumą anksčiau laiko ir sumokėti mažiau palūkanų. Taipogi, labai svarbu, kad jūs į tokias paslaugas ir tokius sprendimus žvelgtumėte labai atsakingai. Jūs turite būti tikri, kad mėnesinės lizingo įmokos, kurias jums reikės padengti sutartyje nurodytą laikotarpį, nesukels jokių papildomų sunkumų.

Automobilių lizingas dirbantiems užsienyje – kam jis skirtas

Taip pat neturėtumėte pamiršti ir pačių automobilių lizingo paslaugų sutarties sąlygų. Kaip jau buvo minėta, tokių paslaugų teikėjų yra daugybė, todėl ir pasiūlymų yra ne vienas. Dėl šios priežasties kiekvienas žmogus, kuris galvoja apie pasinaudojimą automobilių lizingo paslaugomis, pirmiausia turėtų palyginti įvairius rinkoje šiandien prieinamus variantus, galiausiai nusprendžiant, kurios sąlygos yra pačios palankiausios. Tą patį būtų galima pasakyti ir apie paties automobilio paieškas – jūs turite būti visiškai tikri, kad perkate automobilį, kuris yra techniškai tvarkingas ir kokybiškas, nekeliantis jums jokių papildomų problemų. Be abejo, jei jūsų mokumas bus įvertintas teigiamai ir jūs gausite atsakymą, kad galėtumėte įsigyti automobilį pasinaudojus lizingo paslaugomis, tuomet turite labai daug dėmesio skirti ir paties automobilio pasirinkimui.

Įprastai yra vertinamas gaunamos oficialios mėnesinės pajamos, turimi finansiniai įsipareigojimai (jie negali viršyti keturiasdešimties procentų visų vartotojo gaunamų mėnesinių pajamų), asmeninė kredito istorija, darbo stažas, šeimyninė padėtis, vaikų skaičius ir kt. Apie keliamus reikalavimus jūs visuomet galite sužinoti apsilankę tokių paslaugų teikėjų tinklalapyje.

Automobiliai išsimokėtinai Kaunas

Automobiliai išsimokėtinai Kaunas, Vilnius, Gariūnuose ir kituose Lietuvos miestuose. Ieškokite jums artimesnio lizingo skyriaus arba kreipkitės į finansuotojus internetu, jeigu šiuo metu esate ne Lietuvoje. Žinoma, renkantis tokias paslaugas, visuomet vertėtų pasinaudoti internetu, kadangi kiekvieni tokių paslaugų teikėjai turi savo paslaugas pristatančius internetinius tinklalapius, kuriuose yra pateikiama labai daug tikslinės informacijos, susijusios su konkrečiais automobilių lizingo pasiūlymais. Kaune galima rasti ne vieną automobilių pardavimo aikštelę. Kurią pasirinksite automobilio pirkimui – spręsti jums. Be to, šiandien automobilių lizingas pasižymi labai palankiomis sąlygomis, t.y. nedidelėmis palūkanomis ir palankia grąžinimo tvarka bei optimaliu grąžinimo terminu. Kadangi rinkoje yra ne viena automobilių lizingo bendrovė, jums neturėtų būti sudėtinga surasti palankiomis palūkanomis ir optimaliu grąžinimo terminu pasižymintį automobilių lizingo pasiūlymą.
Parengta pagal fortax.lt
58