Paskolos internetu

Vargstantiems su skolų grąžinimu visuomet reikėtų žinoti, kad paskolos internetu suteikiamos ne už dyką – jos yra bene brangiausios. Kredito įstaigos, kurios internetu siūlo paskolas, dažniausiai turi laikytis griežtos skolinimo tvarkos, tačiau ta pati tvarka leidžia jiems nustatyti gana nemažą palūkanų normą. Per pastaruosius kelis metus ta palūkanų norma mažėjo ir tikėtina, kad sekančiais metais vėl leidžiama norma bus mažinama. Be kita ko, kreditus internetu imantys asmenys neturėtų jais per daug piktnaudžiauti, nes kredito istorijoje galima rasti daug neigiamų įrašų.

Visos paskolos internetu išduodamos jas registruojant duomenų bazėse.

Finansų rinkos dalyvių priežiūros ėmėsi Lietuvos bankas ir labiausiai tai rūpėti turi vartotojams. Mat Lietuvos bankas įpareigojo kredito įstaigas naudotis specialiomis skolininkų duomenų bazėmis. Tai reiškia, kad ieškantys paskolos internetu, dabar jas gauna kartu su įrašu kredito istorijoje. Kuomet jūsų banko skaitą pasiekia paskolos suma, kreditorius įrašo jūsų kredito istorijoje informaciją, kuri nurodo, jog esate jam skolingi tam tikrą sumą. Taip pat nurodoma data kada skolinotės, kada skolą grąžinote, kada vėluojate mokėti įmokas ir t.t.

Paskolos internetu turi būti imamos iš tų kredito įstaigų, kurios siūlo mažiausias palūkanas. Asmenims, per daug piktnaudžiaujantiems paskolomis, būtina rinktis tik mažiausių palūkanų paskolas. Matote, kuo daugiau palūkanų mokėsite už visas paskolas, tuo didesnes įmokas jums teks mokėti kiekvieną mėnesį. Galbūt vieną ar kitą paskolą jūs išmokėtumėte lengvai, tačiau jeigu jų imsite per daug, tai tada smarkiai rizikuosite pakenkti sau. Suprastėjus jūsų ekonominei padėčiai, niekas tų skolų nenurašys be reikalo, jos kaupsis ir didės, kol galiausiai bus per daug sunku tomis skolomis atsikratyti.

Visos paskolos internetu turi būti imamos atsižvelgiant į prevencinius patarimus.

Dabar Lietuvos bankas ėmėsi ne tik finansų rinkos dalyvių kontrolės – galima rasti daug patarimų ką daryti papuolus į prastą ekonominę padėtį. Lietuvos bankas nurodo, kad esant probleminiam skolų grąžinimui dėl kreditoriaus kaltės, asmuo gali kreiptis į priežiūros institucijas, o šiuo atveju – į tą patį Lietuvos banką. Būtent jis imsis problemų sprendimo, jeigu pasirodys, kad kreditorius elgiasi neteisėtai ir nesilaikydamas atsakingo skolinimo principų.

Paskolos internetu bedarbiams

paskolos internetu bedarbiams

Šiuo metu paskolos internetu bedarbiams neišduodamos, nes vartojimo kredito įstatymas tai aiškiai draudžia, todėl nedirbantiems asmenims siūloma labiau domėtis finansinėmis paslaugomis ir teisės aktais, kurie reguliuoja tokių paslaugų suteikimą. Jeigu esate bedarbis asmuo, tai turite žinoti, kad internetu jūs negausite praktiškai visų paskolų. Žinoma, tai liečia tuos atvejus, kai paskolos ieškantis žmogus kreipiasi į kredito įstaigas. Norintiems gauti paskolą neturint pajamų, reikėtų ieškoti alternatyvų, o viena iš jų – privatūs kredito teikėjai.

Paskolos internetu bedarbiams neišduodamos privačių paskolų teikėjų jei nėra užstato

Kreipdamiesi į privačius asmenis dėl paskolų, jūs turite žinoti, kad jiems įstatymai taikomi kiek kitokia tvarka. Paprastiems fiziniams asmenims, kurie teikia paskolas, neleidžiama teikti vartojimo kreditų. Tai reiškia, kad internetu paskolos jūs negausite iš tokių privačių skolintojų. Jums reikės kreiptis į tokius privačius kreditorius, kurie atitinka įstatymų reikalavimus, kai dėl didesnių paskolos sumų būtina asmeniui įkeisti nekilnojamą turtą.

Tiems bedarbiams, kuriems reikalinga paskola, reikia ieškot tokių paskolų, kurias už nekilnojamo turto užstatą išduoda privatūs paskolų teikėjai. Jeigu tokie kreditoriai nekilnojamo turto užstato nereikalaus, tai jie bus laikomi pažeidžiančiais įstatymų numatytą tvarką. Dabar ir skelbimų portaluose galite matyti, jog dauguma privačių kreditorių siūlo paskolas tik su turto įkeitimu.

Visos paskolos internetu bedarbiams neišduodamos dėl pagrįstų priežasčių.

Kai kuriems asmenims neaišku, kodėl kredito įstaigos negali išduoti paskolų bedarbiams, tačiau atsakymas yra paprastas. Visi bedarbiai registruojasi darbo biržoje ir aiškiai parodo, kad jie ieško darbo. Tad, tokie asmenys neturi jokių pajamų, kurios būtų susijusios su darbo santykiais. Jeigu jie tokių pajamų neturi, tada vadinasi jie neturi ir tvarių pajamų, kurios yra būtinos norint gauti bet kokio tipo vartojimo paskolą.

Netgi refinansavimui skirtos paskolos bedarbiui neišduodamos dėl tos pačios priežasties. Net nesvarbu, kad bedarbiai asmenys galbūt gauna kažkokias nelegalias pajamas, iš kurių galėtų mokėti įmokas – tokių pajamų kredito įstaigos nemato. Tai tiesiog būtų aklas pasitikėjimas nepažįstamu asmeniu. Kredito įstaigoms negalima pasitikėti tik žodiniais susitarimais – visa informacija turi būti tikrinama ir viskas turi būti atlikta pagal teisės aktus. Paskolos internetu bedarbiams  Lietuvoje neišduodamos visai pagrįstai.

Paskolos internetu akcija

paskolos internetu akcija

Paskolos internetu akcija yra vienas geriausių būdų gauti kreditą geriausiomis sąlygomis, tačiau verta žinoti, kad tos akcijos taikomos ne visiems asmenims. Dažniausiai kredito įstaigos nurodo, kad nauji klientai gali gauti specialius pasiūlymus, kurių metu asmuo nemoka palūkanų net kelis mėnesius. Bet, net ir akcijos metu asmuo turi atitikti kreditorių iškeliamus reikalavimus, tad tos akcijos tikrai nėra prieinamos visiems. Asmenims, ieškantiems paskolos internetu akcija pasinaudoti nepavyks esant mokumo problemoms, tad tai būtina turėti galvoje dar prieš pateikiant kredito paraišką.

Kiekviena paskolos internetu akcija siūloma tik atsakingai įsipareigojimus vykdantiems asmenims.

Dabar daugelis asmenų skolinasi siekdami geriausių pasiūlymų, bet kreditoriai teigia, kad neretai žmonės per daug optimistiškai nusiteikia dėl siūlomų akcijų. Kai kurie žmonės, nevykdantys savo įsipareigojimų taip kaip turėtų, tikisi gauti naują paskolą geromis sąlygomis per specialius akcinius pasiūlymus, tačiau anksčiau nevykdę įsipareigojimų, jie supranta, kad tokie pasiūlymai jiems netaikomi. Įsipareigojimų nevykdę asmenys apskirtai neturėtų tikėtis kažkokių akcijų, nes jiems dažniausiai tie kreditai net nėra išduodami.

Visiems asmenims, kurie ketina internetu imti paskolą, rekomenduojama domėtis pagrindiniais kreditorių taikomais reikalavimais. Vienas svarbiausių reikalavimų yra būtent asmens atsakingumas mokant įmokas. Jeigu įmokos visuomet sumokamos pavėluotai, tai tokių asmenų savo klientų rate nepageidauja daugelis kredito įstaigų. Jos nurodo, kad besiskolinantis asmuo turi būti švarios finansinės reputacijos bei negali būti uždelsęs mokėjimų kitoms finansų įstaigoms.

Paskolos internetu akcija siūloma atsakingam ir laiku įmokas sumokančiam žmogui, o ne be saiko besiskolinantiems asmenims.

Tos akcijos, kurių metu nauji klientai turi galimybę trumam laikui gauti nemokamas paskolas, skirtos tinkamai savo ekonominę padėtį įvertinusiems žmonėms.  Asmenys, kurie skolinasi jau pasiekę savo ribas, negali gauti naujų vartojimo kreditų, įskaitant ir tuos, kuriems taikomos nuolaidos ar specialios akcijos. Gavus tokią papildomą paskolą, asmens mėnesio įmokų suma didėja ir jeigu ta bendra suma, kuri skiriama finansų įstaigoms, peržengia 40 procentų tvarių pajamų sumą, tai asmuo yra laikomas pasiekusiu savo skolinimosi ribas. Pasiekus šią ribą, jokia kredito įstaiga naujų paskolų ar lizingo paslaugų suteikti jau nebegali.

Įvertinimas
5